Berita, Telefon Pintar

Huawei Malaysia Beri Penghormatan Pemenang Peraduan Fotografi ‘Zoom Into Malaysia’

Huawei Malaysia meraikan kejayaan ‘Zoom Into Malaysia Photography Contest’ dengan majlis anugerah yang meriah di The Raw Studio oleh Metal Bees. Acara ini memberi penghormatan kepada bakat luar biasa di belakang lensa, mengiktiraf pemenang dengan hadiah yang diidamkan termasuk HUAWEI P60 Pro, HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeBuds 5.

Peraduan ini mempamerkan komitmen Huawei untuk memupuk kreativiti dalam Malaysia dan komuniti fotografi. Zoom Into Malaysia Photography Contes, yang berlangsung dari Mei hingga Jun, berjaya menarik sejumlah 4,100 peserta dari seluruh Malaysia, menyediakan platform yang menawan untuk kedua-dua profesional dan peminat jurugambar mudah alih untuk mempamerkan kemahiran fotografi dan videografi mereka yang unik.

Para peserta telah dijemput untuk merakam keindahan Malaysia yang mengagumkan menggunakan telefon pintar Huawei, membolehkan mereka mengeluarkan kreativiti dan perspektif mereka dalam menggambarkan landskap negara yang kaya dan kepelbagaian budaya.

Dilancarkan pada 2022, jenama XMAGE memfokuskan pada sistem optik, struktur mekanikal, pengimejan teknologi, dan pemprosesan imej dalam fotografi. Keempat-empat tonggak XMAGE kini membentuk prinsip Teknologi kamera telefon pintar baharu Huawei tersedia dalam HUAWEI Mate50 Series’ Ultra, Kamera Apertur dan Kamera Telefoto Pencahayaan Ultra HUAWEI P60 Pro, menghasilkan imej siang dan malam yang mengaaumkan dengan keupayaan menangkap cahaya laluan penuh yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Seperti yang dilihat oleh Huawei ke hadapan, mereka tetap komited untuk memupuk kreativiti dan memajukan fotografi melalui inovatif teknologi. Masa depan memegang janji yang besar untuk komuniti fotografi, seperti yang diteruskan oleh Huawei menolak sempadan teknologi pengimejan dan memberi inspirasi kepada jurugambar.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen Huawei akan datang, sila lawati Laman Web Rasmi HUAWEI,
Halaman Facebook Rasmi HUAWEI atau Instagram.

Tags