TV

PRISM+ Luaskan Kehadiran Di Malaysia Dengan Cawangan Pertama Di Johor

Jenama elektronik pengguna, PRISM+, hari ini mengumumkan pelancaran kedai terbaharunya di Malaysia di Paradigm Mall, Johor Bahru. Melihat kepada pertumbuhan kukuh pada 2022, di mana ia menyaksikan pertumbuhan pendapatan 45% tahun ke tahun (YOY) di pasaran, jenama itu telah menyusuli janjinya untuk mengukuhkan kehadirannya di seluruh negara. Cawangan fizikal terbarunya di Paradigm Mall adalah yang pertama di luar ibu negeri di Malaysia.

Rancangan jenama itu untuk memperluaskan kehadiran fizikalnya adalah sebahagian daripada strategi pertumbuhannya. Setelah menambah barisan TVnya bulan lalu dengan TV Google 4K QLED yang berpatutan, PRISM+ akan merancang untuk melancarkan peralatan rumah pintarnya di Malaysia pada tahun ini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eric Kam, Pengarah Negara bagi PRISM+ Malaysia, berkata, “Dengan rancangan untuk berkembang ke pasaran perkakas rumah pintar, serta dengan pengguna yang keluar untuk membeli-belah lebih banyak pasca pandemik – titik sentuhan fizikal telah menjadi bahagian penting dalam strategi pertumbuhan kami.

“Pelancaran kedai terbaharu kami di Johor Bahru merupakan satu lagi pencapaian penting ketika kami berusaha ke arah liputan di seluruh negara. ”

Untuk meraikan pelancaran kedainya, jenama itu akan menjalankan promosi eksklusif pada pembukaan besar-besaran pada 10 Jun 2023. Semua item promosi pada hari pelancaran adalah sementara stok masih ada:

  • 1x F240n 24″ 165Hz Gaming Monitor (Bernilai RM629) PERCUMA untuk sebarang pembelian PRISM+ Q55-QE 55″ 4K Android TV pada harga hanya RM1699
  • 1x FREE Elevate Stand (Worth RM299) untuk sebarang pembelian X340 PRO 165Hz 34″ Ultrawide Monitor pada harga hanya RM1599
  • 1x Arc Lite Monitor Arm PERCUMA (Bernilai RM229) untuk sebarang pembelian X240 144Hz Gaming Monitor pada harga hanya RM599
  • W220v 22″ Productivity Monitor pada hanya RM299
  • Wira Logitech G502 Berwayar hanya RM 129
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peminat Logitech G juga akan mendapat manfaat daripada diskaun tambahan 15% untuk semua harga promosi (Maksimum satu papan kekunci, satu tetikus, dan satu set kepala bagi setiap pelanggan. Sementara stok masih ada).

Paradigm Mall (Johor Bahru): Di mana keseronokan keluarga dan gaya hidup berkumpul Kehadiran cawangan terbaru PRISM+ di Paradigm Mall (Johor Bahru) akan menyaksikan ia menjangkau penduduk pinggir bandar di sekitar Johor. Terletak di hab meriah daerah Skudai, pusat membeli-belah ini terletak dalam jarak 10 minit pemanduan dari Pusat Bandar Johor Bahru dengan akses terus ke lebuh raya utama. Juga, dikenali sebagai salah satu pusat membeli-belah terbesar di wilayah selatan, Paradigm Mall adalah rumah kepada banyak jenama tempatan dan antarabangsa, menjadikannya destinasi gaya hidup paling popular untuk keluarga di kawasan ini.