Aplikasi, Berita, Telefon

HONOR Memenangi 35 Anugerah di IFA 2022

Jenama teknologi global HONOR telah memenangi 35 anugerah pada persidangan teknologi IFA 2022 yang diadakan di Berlin, Jerman pada Jumaat lepas. Di pentas konvensyen IFA buat pertama kali sejak kemerdekaannya, George Zhao, Ketua Pegawai Eksekutif HONOR Device Co, Ltd. menggariskan komitmen jenama terhadap inovasi dan kerjasama terbuka.

“Sejak penubuhan kami, HONOR sentiasa bercita-cita untuk memberikan sumbangan besar kepada industri untuk membolehkan masa depan yang lebih baik untuk semua. Untuk mencapai matlamat itu, kami kekal fokus pada komitmen kami terhadap inovasi”.

HONOR Wins 35 Awards At The Recent IFA 2022 - Ohsem.me
Via Honor

Daripada jumlah 35 anugerah, HONOR 70 telah memenangi 21 anugerah dalam pelbagai kategori. Sebilangan besar media teknologi terkemuka global telah menilai HONOR 70 sebagai “Terbaik daripada IFA”. Media teknologi tinggi global TechRadar mengatakan bahawa HONOR 70 adalah “Salah satu telefon Android terbaik tahun ini”, menurut mereka, “HONOR 70 ialah telefon yang menarik dengan spesifikasi yang baik untuk harga, terutamanya dalam kamera, pemproses dan reka bentuk jabatan – ia kelihatan seperti telefon premium dalam kebanyakan cara.

Sementara itu, Forbes, media perniagaan antarabangsa terkemuka turut menyokong bahawa HONOR 70 adalah “semua yang kukuh”. Terutama, HONOR Pad 8, dengan prestasi cemerlangnya dalam hiburan audio dan video, turut menerima anugerah Terbaik IFA daripada majalah muzik dan hiburan terkenal dunia Billboard.

Via Honor

Selain telefon pintar dan tablet HONOR N Series terbaru, HONOR juga melancarkan HONOR MagicBook 14 2022. Menurut GSMArena, HONOR telah membina nama untuk dirinya sendiri dalam pasaran komputer riba dengan komputer riba yang ramping dan berkuasa yang melemahkan ramai pemain yang terkenal dan percubaan terbarunya ialah MagicBook HONOR 14 2022.